Senaste nytt‎ > ‎

OS klass 5-9

skickad 11 maj 2015 07:00 av MÖGR Admin   [ uppdaterad 11 maj 2015 07:02 ]

OS

Tisdagen den 19 maj kommer eleverna i åk 5-9 att ha en gemensam friluftsdag på Heleneholms idrottsplats. Vi samlas på Möllevångsskolan 8:00 i respektive klass klassrum. Vi promenerar gemensamt till idrottsplatsen. Eleverna är tillbaka på skolan cirka 14:30.

Under dagen kommer eleverna lagvis att tävla i olika friidrottsgrenar. I varje grupp ansvarar två elever från åk 9 så att laget kommer i tid till sina aktiviteter, varje lag har även en ansvarig pedagog som de kan vända sig till under dagen.

Denna dag får eleverna en liten lunch från skolan (smörgås och en dricka). Men de kan behöva något extra att äta under dagen, exempelvis någon frukt. Det är viktigt att de har med sig en flaska som de kan fylla på med vatten under dagen.

Tänk på att ha kläder efter väder....

Med hopp om en trevlig dag!

Lärarna i åk 5-9 på Möllevångsskolan